PwC Romania lanseaza procesul de recrutare a minimum 120 de tineri absolventi si masteranzi


    


PwC Romania a dat startul campaniei de recrutare de consultanti juniori si interni pentru departamentele de audit si consultanta fiscala. in urma acestui proces, care se va derula in perioada martie-mai 2017, cel putin 120 de proaspat absolventi si masteranzi vor fi angajati in cadrul firmei, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Conceptul de recrutare al PwC s-a bazat intotdeauna pe selectarea celor mai buni candidati, indiferent de nivelul de experienta anterior si profilul lor academic, pentru a-i forma in cultura inovatiei si excelentei in munca specifice firmei noastre", spune Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

Ramona Simulescu, Liderul de Resurse Umane al PwC in Europa de Sud-Est, spune ca si anul acesta compania va continua sa foloseasca  metode de selectie si recrutare inovative, interactive si adaptate generatiilor tinere, carora se adreseaza.

"Le vom da posibilitatea candidatilor de a interactiona cu colegii cu mai mare experienta din PwC, pentru a-i cunoaste si a le intelege motivatiile, valorile - in asa fel incat alegerile de cariera pe care le vor face sa fie bine fundamentate si sa fie facute atat cu mintea, cat si cu sufletul. Este foarte important, credem noi, ca la inceputul carierei fiecare om sa faca alegerea potrivita, unde valorile lui sa rezoneze cu cele ale echipei din care va face parte; unde experienta si contributia lui personala sa conteze si unde diversitatea si flexibilitatea (traduse in toate formele ei posibile), sa fie parte din felul in care se intampla lucrurile zilnic", spune Ramona Simulescu.

Campania de recrutare a PwC se va derula intr-o maniera gamificata, bazata pe joc, interactiune, provocari.  De asemenea, se vor utiliza noile tehnologii pentru a facilita procesul de recrutare, prin interviuri si testari virtuale, folosind inclusiv platforme mobile.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii