QS World MBA Tour, targ international dedicat programelor MBA


Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie, in Bucuresti, si isi propune sa reuneasca scoli de business si oameni de afaceri interesati de dezvoltarea in cariera prin intermediul unui program MBA.

Managerii si antreprenorii trebuie sa aiba in vedere trei aspecte esentiale ale activitatii profesionale: networking, comunicare si cunostinte de specialitate in domeniul in care activeaza. Un program MBA cu siguranta acopera toate cele trei aspecte, iar programele MBA internationale aduc avantajul dezvoltarii acestor trei zone la nivel international”, spune Mihaela Draghici, reprezentant QS World MBA Tour in Romania.

Programele de MBA pun accent pe baze solide in fundamentele analizei de date, gandire creativa si luarea de decizii. Aceste abilitati ajuta persoanele in functii de conducere sa capitalizeze pe noi tehnologii si sa evalueze corespunzator oportunitatile in zonele aflate in dezvoltare, dar sunt de folos si antreprenorilor, fiind considerate o posibila rampa de lansare. Acestia pot dobandi o serie de abilitati de business management, isi dezvolta gandirea strategica si capacitatea de analiza, elemente esentiale pentru inceperea unui business.

Potrivit reprezentantilor scolilor de business, in ultima vreme, s-a observat orientarea tot mai extinsa catre antreprenoriat. Pe masura ce candidatii MBA sunt din ce in ce mai nesiguri in ceea ce priveste planurile pe termen lung in cadrul companiilor in care activeaza, multi profesionisti se hotarasc sa ia calea antreprenoriatului, se mai arata in comunicatul de presa.

Targul va cuprinde scoli de business precum IE, INSEAD, EMLyon, Skolkovo School of Management. QS, impreuna cu scolile participante, va oferi, in cadrul targului, burse in valoare de 1.200.000 de dolari.

(Mai multe detalii despre eveniment puteti citi aici.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii