QuickMobile continua extinderea retelei de magazine si cauta francizat in Pitesti


    


Retailerul QuickMobile vrea sa continue planul de extindere pe piata locala prin deschiderea unei noi unitati de tech retail in franciza, in Pitesti. Acesta este cel de-al treilea oras din cele sase vizate de companie pentru deschiderea magazinelor in franciza, in acest an, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Programul de extindere, demarat in luna iunie si implementat deja in Sibiu si Ploiesti, se adreseaza oricarui antreprenor din Pitesti care isi doreste o afacere tech retail la cheie. Pasiunea pentru telefoane si gadget-uri, dar si cunoasterea pietei locale de profil sunt principalele atribute ale viitorului partener al companiei.

Pitestiul este unul dintre cele mai bune orase din tara pentru afaceri, generand aproape 10% din totalul exporturilor romanesti. Evolutia economica a acestuia ne-a determinat sa extindem aici reteaua de francize QuickMobile. Modelul de business pe care il aducem in Pitesti a fost testat deja in ultimii zece ani si reprezinta garantia succesului pentru francizati”, spune Cosmin Cosma, Director Retea Francize QuickMobile.

Dupa Sibiu, Ploiesti si Pitesti, strategia companiei include, in acest an, extinderea retelei de magazine in franciza si in alte orase mari din tara, precum Brasov, Oradea si Targu Mures.

Planul de dezvoltare va fi continuat si in cursul anului viitor si vizeaza deschiderea de noi unitati in franciza, in orase precum Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacau, Galati, Focsani, Piatra Neamt si Buzau, dar si in Bucuresti.

QuickMobile va pune la dispozitia francizatilor, pe langa brand awarness, sprijin continuu si puterea de negociere oferita de expertiza companiei, si stocul de produse. Astfel, francizatul va avea in permanenta acces la o retea de furnizori globali de top si la cele mai noi produse din zona tech si accesoriile aferente, in cel mai scurt timp de la lansare.

Francizatul va aloca initial o investitie financiara pentru acoperirea taxei de intrare in franciza si pentru amenajarea magazinului, chiria pe trei luni a spatiului si cheltuielile de marketing dedicate lansarii pe piata a noii unitati de tech retail QuickMobile.

QuickMobile are in plan extinderea retelei de unitati de tech retail prin intermediul francizei si la nivel international, in urmatorii ani, pentru a-si consolida pozitia de specialist in comertul cu tehnologie si la nivel european.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii