R&M Audit se extinde pe segmentul consultantei in afaceri


Mirela Serban, Managing Partner la R&M Audit, spune ca lansarea departamentului Optimizare business a venit ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Civil si a schimbarilor din piata.

Mirela Serban a spus pentru startups.ro ca decizia fost luata dupa s-au analizat situatia pietei si schimbarile care se intrevedeau.

"Mediul de business romanesc a intrat intr-o noua etapa majora de dezvoltare, determinata, pe de o parte, de noua situatie economica locala si regionala si, pe de alta parte, de prevederile noului Cod Civil, astfel incat o serie de elemente de planificare financiara si de strategie a afacerii devin mult mai complexe", a mentionat Managing Partner-ul companiei de audit, contabilitate si consultanta fiscala.

Codul Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie si vizeaza contractele comerciale, patrimoniul, fiducia, bunurile mobile si imobile etc. 

Prin noua linie de servicii, R&M Audit va forma echipe mixte de specialisti in fiscalitate, finante, contabilitate si juridic, care vor analiza afacerile companiei si vor propune masuri si strategii, astfel incat firma sa respecte, in primul rand, toate prevederile noului Cod Civil si, in al doilea rand, sa beneficieze la maximum de noile instrumente oferite de acesta.

Pentru noile servicii, compania se asteapta sa aiba cele mai multe solicitari din partea IMM-urilor, segmentul majoritar de clienti ai companiei.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii