Radiusmed, Integrine si Medical Mangement Services au fost cumparate de The Gada Group


Printr-o operatiune de cesiune si schimb de actiuni, holdingul britanic a achizitionat 70% din capitalul social al grupului romanesc de firme detinute si conduse de Octavian Netcu.

Procentul de 70% din capitalul social al celor trei firme a fost evaluat la noua milioane de euro, dupa cum au precizat pentru startups.ro reprezentantii grupului romanesc.

In urma achizitiei, Octavian Netcu devine cel de-al cincilea actionar al The Gada Group Ltd, se arata in comunicatul de presa.

The Gada Group este un jucator important pe piata echipamentelor medicale din Europa. De aceea, cred ca apartenenta la un grup international puternic, cu o echipa manageriala experimentata si cu o dezvoltare pan-europeana, va stimula dezvoltarea companiilor din grupul pe care il conduc si va deschide noi oportunitati de afaceri atat in Romania, cat si in zona Centrala si Sud-Est Europeana”, spune Octavian Netcu.

In primul trimestru al acestui an, integrarea activitatilor in Romania se va finaliza prin preluarea de catre nou infiintata societate (Gadagroup Romania) a serviciilor financiare, operationale, IT, de marketing si de comunicare, pentru toate cele trei companii din grup.

The Gada Group este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si solutii medicale din Europa, cu sediul la Londra, Marea Britanie, si  cu activitati in Italia si Turcia.

Radiusmed este o companie cu 12 ani vechime pe piata din Romania, care furnizeaza echipamente pentru radiologie si imagistica, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, chirurgie, infrastructura medicala si stomatologie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect.

Integrine ofera o gama completa de servicii si solutii profesionale pentru unitati de ingrijire a sanatatii, aflate fie in faza de concept, fie in diferite stadii de dezvoltare si a caror complexitate variaza de la clinici stomatologice si ambulatorii de specialitate la maternitati si spitale multi-disciplinare.

Medical Management Services ofera servicii medicale specializate, precum si activitati de instruire si formare profesionala.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii