Rafar investeste 1 mil. euro in doua magazine Catwalk


Una dintre unitati se afla in centrul comercial Plaza Romania iar a doua urmeaza sa fie deschisa in galeria hotelului J.W. Marriott.

Catwalk cuprinde branduri pe care le-am dorit in portofoliul Rafar, dar pentru care in prezent nu alegem sa deschidem un monobrand, fie pentru ca nu exista un spatiu potrivit, o zona comerciala dedicata acestor branduri premium, fie din cauza contextului economic actual care nu garanteaza ca momentul este potrivit pentru o asemenea deschidere”, spune Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

In cadrul magazinului multibrand Catwalk, Rafar aduce 11 branduri premium de incaltaminte (Bally, Fratelli Rossetti, Bruno Magli, Gino Rossi, Pedro Garcia, Pablosky), accesorii (Wolford, Burlington, Roeckl) si genti (Mandarina Duck, Kipling), se arata in comunicatul de presa.

Suprafata magazinului situat in Plaza Romania este de 250 mp.

Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, numara in prezent 28 magazine, cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp. Portofoliul Rafar cuprinde francizele pentru marcile Debenhams, Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz, Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii