Raiffeisen ofera gratuit internet banking pentru IMM-uri


Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5,500 utilizatori IMM.

Platile efectuate prin acest serviciu beneficiaza de comisioane cu pana la 85% mai mici decat cele efectuate la ghiseele bancii, se arata in comunicatul de presa. IMM-urile nu trebuie sa plateasca taxa de activare si nici abonament lunar.

Raiffeisen Online permite persoanelor juridice accesul securizat la conturile firmei, timp de 24 de ore, 7 zile din 7.

Companiile pot sa isi consulte soldurile, conturile si istoricul tranzactiilor, sa efectueze plati intra si interbancare in lei (inclusiv plati facturi si plati catre trezoreria statului), plati catre anumite grupuri de furnizori (plati multiple) si plati intrabancare in valuta.

De asemenea, serviciul permite companiilor constituirea/lichidarea depozitelor in lei si valuta, efectuarea de schimburi valutare si transferuri intre conturile proprii.

Tranzactiile ordonate in week-end sunt inregistrate in prima zi lucratoare, iar cele ordonate in timpul noptii sunt procesate fie imediat, fie a doua zi dimineata, in functie de specificul acestora.

Sistemul de criptare SSL la 128 biti asigura o securitate sporita a tranzactiilor efectuate. Accesul este individual, cu precizarea nivelului de autoritate prin sistem de parole individuale atat pentru conturile societatii, cat si pentru tipurile de tranzactii.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii