real,- deschide al treilea hipermarket din Timisoara


Noua unitate are o suprafata totala construita de 12.500 mp si a necesitat o investitie de circa 24,2 milioane de euro.

Pentru noi, Timisoara este orasul in care ne-am nascut pe piata romaneasca in urma cu mai bine de trei ani. De altfel, Vestul tarii, in ansamblul sau, reprezinta un teritoriu strategic pentru real,-, nu doar prin magazinele pe care le avem aici, dar si prin parteneriatele solide, pe termen lung, pe care ni le propunem cu furnizorii locali si regionali”, spune Michel Lamoot, director general la real,- Hypermarket Romania.

Oferta noului magazin numara aproximativ 40.000 de produse alimentare si nealimentare, provenite in proportie de circa 90% de la producatori si furnizori autohtoni, se arata in comunicatul de presa.

Magazinul ce urmeaza sa fie inaugurat maine la Timisoara dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati.

Cu acest al treilea magazin, care se alatura celor deschise in martie 2006 si noiembrie 2007, real,- Hypermarket a investit la Timisoara aproximativ 70 de milioane de euro.

Reteaua real,- din Romania numara in prezent 23 de hipermarketuri (cate trei hipermarketuri in Timisoara si Bucuresti, cate doua in Constanta si Oradea, si cate un magazin in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Craiova, Deva, Galati, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures).

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii