Reprezentantii acceleratorului global pentru start-up-uri, Wayra, vin saptamana aceasta la Bucuresti


The HUB Bucharest va gazdui, pe 17 ianuarie, The Startup Beers, eveniment organizat de How to Web, Startup Live si Wayra.


 

Wayra sprijina inovatia si identifica noi talente din domeniul Internetului si Tehnologiei Informatiei, din America Latina si Europa, oferindu-le start-up-urilor instrumente tehnologice, mentorar, spatiu de lucru si fonduri necesare dezvoltarii afacerilor.

Acceleratorul a organizat pentru comunitatea antreprenoriala din Romania o seara de <Welcome Back>, in care nu vor lipsi distractia, discutiile libere si cocktail-urile. La petrecere va participa Ann Parker, European Director of Operations, pentru a cunoaste fata-in-fata si intr-un cadru mai putin formal, comunitatea de start-up-uri”, se spune intr-un comunicat de presa.

De asemenea, acceleratorul a anuntat deschiderea, la nivel global, a  inscrierilor pentru toate start-up-urile din tehnologie care vor sa aplice proiecte de afaceri, cu scopul de a intra intr-una din locatiile sale din Europa, conoscute sub denumirea de European Academies.

20 ianuarie este data limita pana la care pot fi trimise aplicatiile online.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii