Retailerul Kiabi intra pe piata de fashion din Romania


Primul magazin a fost inaugurat astazi, in cadrul Centrului Comercial Grand Arena Berceni din Bucuresti.

Dupa 18 luni de studii si dupa construirea unui plan de marketing adaptat pietei romanesti, avem bucuria de a deschide primul nostru magazin, la Bucuresti”, spune Alain Simar, general manager Kiabi Romania.

Unitatea are o suprafata de 1.700 mp, din care 1.500 mp reprezinta suprafata de vanzare, se arata in comunicatul de presa.

Doar in amenajarea spatiului, s-au investit 400 de euro pe mp, au detaliat pentru startups.ro reprezentantii companiei.

Magazinele Kiabi comercializeaza articole vestimentare pentru intreaga familie (barbati, femei, copii, bebelusi, inclusiv lenjerie si accesorii).

Privind dezvoltarea in Romania, Alain Simar estimeaza ca reteaua va ajunge la 30 de puncte de lucru in urmatorii cinci ani.

In Bucuresti, urmeaza in curand deschiderile magazinelor Kiabi Militari si Kiabi Titan. In restul tarii, se vizeaza cu prioritate dezvoltarea in zona de est, in orase cu o populatie mai mare de 150.000 de locuitori, pe suprafete de vanzare generoase, de 1.200 mp, in vestul tarii urmarind de asemenea oportunitatile de dezvoltare care pot aparea”, precizeaza managerul Kiabi Romania.

Site-ul Kiabi pentru Romania, disponibil in curand, va oferi, incepand din 2011, si posibilitatea de cumparare online.

In lume, Kiabi numara 278 de magazine (proprii sau in franciza), cu o suprafata medie de 1.300 mp, totalizand 271.000 mp in 2008, adica o crestere de 52% in ultimii patru ani.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii