Reteaua Profi este interesata de preluarea unor magazine locale


In februarie 2012, Profi a achizitionat cele sase magazine operate de Alcomsib din Sibiu iar o luna mai tarziu le-a inaugurat sub o noua prezentare.Astazi, Profi a deschis primul sau magazin "stand alone" din Bucuresti. Aceasta este cea de-a 23-a unitate detinuta de retailer in Capitala si a 150-a din Romania, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Vom continua sa inchiriem spatii in centre comerciale si in cladiri rezidentiale, dar in viitor vom acorda mai multa atentie inchirierii unor spatii de acest tip, precum si construirii unor magazine proprii. De asemenea, pentru viitorul foarte apropiat, luam in calcul si preluarea unor retele locale, ca si in cazul Alcomsib, in 2012”, a declarat Cosmin Calugar, Directorul de expansiune al companiei Profi Rom Food.

In 2013, Profi va inaugura 45 de magazine,  atat in format standard, cat si in micile formate City (pentru zone urbane) si Loco (pentru cele rurale). Din primavara, atat in Capitala, cat si in Cluj vor aparea magazine City.

Dezvoltarea retelei in sudul si estul Romaniei va fi incurajata prin inaugurarea, la Ploiesti, a unui al doilea depozit logistic Profi, ceea ce va permite aprovizionarea mai eficienta a magazinelor din aceste zone.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii