Rezultate in crestere in S1 2009 pentru ETA Automatizari Industriale


Potrivit reprezentantilor companiei, cifra de afaceri a crescut cu 76% in primul semestru din 2009, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

In prima parte a acestui an, compania a inregistrat incasari de 3,59 milioane de lei, a detaliat pentru startups.ro Cristian Nicolae, director adjunct - sales & marketing al ETA Automatizari Industriale.

Se pare ca interesul companiilor din Romania pentru controlul si reducerea costurilor de operare a flotelor este in crestere, se arata in comunicatul de presa. Iar sistemul SafeFleet produs de ETA Automatizari Industriale se numara printre optiunile acestora.

Economiile in costuri rezultate din managementul eficient al flotei printr-un sistem de monitorizare prin GPS ating procente deloc de neglijat, in jur de 25-30%. Eliminarea timpilor morti, alocarea eficienta a masinilor pe traseu, reducerea orelor suplimentare si eliminarea furtului de combustibili sunt principalele surse de economii pentru companii”, spune Cristian Nicolae.

Cei mai multi clienti care au implementat sistemul SafeFleet in 2009 vin din domenii precum agricultura, transporturi, constructii, distributie, securitate si servicii financiare. Sistemul este instalat pe circa 6.500 de vehicule, detinute de 370 de companii din Romania si strainatate.

Fata de anul 2008, am redus preturile cu 10% si avem stabilit un target de vanzari de doua milioane de euro in 2009”, adauga Cristian Nicolae.

Pe langa sistemul SafeFleet pentru monitorizarea flotelor prin GPS, ETA Automatizari Industriale mai are in portofoliu solutii SCADA si telemetrie pentru industria de utilitati publice, sisteme BMS pentru managementul inteligent al cladirilor, sisteme de telegestiune a contoarelor de energie si solutii M2M.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii