Richard Denny vorbeste despre succesul in vanzari


Speaker-ul vine in Romania in cadrul conferintei “Bringing out the best in business. Selling to win” ce va avea loc in Bucuresti, pe 6 noiembrie 2008.

Evenimentul este organizat de compania Project Events, sub egida TopSpeakers.ro si va avea loc in Bucuresti, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sala Alexandru Ioan Cuza.

In februarie 2008, The Times l-a supranumit pe Richard Denny ca fiind “The Master of Professional Salesmanship”, se arata in comunicatul de presa al Project Events.

Organizatorii conferintei spun ca Richard Denny este probabil unic prin faptul ca prezentarile sale, nu numai ca motiveaza, ci si inspira si educa audienta, care dupa aceea, poate folosi ideile sale practice ce pot duce spre performanta. El este atat de increzator, incat garanteaza obtinerea unui rezultat extraordinar.

In ultimii 20 de ani, Richard Denny a devenit o legenda in circuitul international al speakerilor si este recunoscut ca fiind in topul trainerilor de afaceri sau vanzari, leadership si management, customer care si cresterea afacerilor.

El este autorul a peste 30 de filmari de training iar cartile sale precum “Selling to Win”, “Motivate to Win”, “Succeed for Yourself” sau “Communicate to Win” sunt best-sellers traduse in peste 20 de limbi, printre care si romana.

Aceasta conferinta este inceputul unei lungi serii de evenimente cu speakeri de nivel mondial. Reprezentantii project Events spun ca poarta deja negocieri pentru aducerea in tara a mai multor speaker precum Henry Kissinger, Rudy Giulliani, Patrik Lencioni si CK Prahalad.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii