Roche Bobois a deschis primul showroom in Bucuresti


Compania franceza este unul din liderii mondiali in retail si design de mobilier si decoratiuni de lux, inregistrand o cifra de afaceri de peste 400 de milioane de euro in 2014.

 

Showroom-ul din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 600 mp si este amplasat in centrul orasului. Spatiul este conceput pentru a permite clientilor sa experimenteze direct stilul de viata francez - L’Art de Vivre, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Cererea in continua crestere pentru mobilier de lux din partea clientilor romani cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois in Romania. Suntem incantati sa expunem produsele si obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea si inovatia de care a dat dovada in permanenta. Speram ca amprenta noastra se va regasi in cat mai multe locuinte din Romania”, spune Serban Cismarescu, Managing Director Roche Bobois Romania.

Cele doua colectii, Contemporana si Clasica, denumite “Les Contemporains“ respectiv “Nouveaux Classiques“, sunt reprezentate in magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborarile cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni.

O piesa de mobilier Roche Bobois are un caracter unic, inspirat atat de personalitatea designerului, cat si de cea a clientului, toate detaliile putand fi personalizate : dimensiune, culoare, textura, finisaj, tip de piele sau lemn etc.

Colectia de primavara 2015 Roche Bobois, pe care am creat-o, va invita sa descoperiti forme inovative, tesaturi luxoase si obiecte cu un design expresiv. Fie ca acestea poarta o amprenta moderna si contemporana, fie ca sunt inspirate de stralucirea stilului Art Deco, ele aspira catre o estetica atemporala. Cu certitudine, noua colectie va oferi confort si eleganta fiecarei locuinte”, spune designerul francez  Sacha Lakic.

Compania lanseaza de doua ori pe an o colectie total noua si se claseaza mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lanseaza produse de ultima generatie. O companie cu o dezvoltare dinamica, Roche Bobois este lider international in design si retail de mobilier si decoratiuni de lux. Fiecare nou showroom reflecta spiritul brandului prin arhitectura magazinului, piesele selectate, colectiile expuse si prin calitatea serviciilor.

Misiunea noastra este de a exporta in lumea intreaga stilul de viata francez, intruchipat de mobilier si decoratiuni de mare valoare. Ritmul de expansiune globala este unul alert, dovada a notorietatii brandului”, spune Martin Gleize, International Director Roche Bobois Group.

Cu o cifra de afaceri de peste 400 milioane euro in 2014, Roche Bobois este prezenta in 50 de tari, cu o retea de peste 250 de magazine.

Ca dovada a dinamismului companiei, Roche Bobois deschide la nivel global un magazin pe luna.

In 2014, Roche Bobois a deschis 15 noi magazine in mai multe orase din lume, printre care Mumbai, Lima, Portland, Shanghai, Manila si Frankfurt.

Pentru 2015, compania are in plan inaugurarea a inca 15 noi showroom-uri, printre care se numara Guatemala City, Cape Town, Montreal, Miami, Pasadena, Chongqing, Nuremberg.

Fondata in 1960 de catre Philippe si François Roche impreuna cu Jean-Claude si Patrick Chouchan, compania franceza s-a remarcat repede prin lansarea de produse si obiecte cu un design original.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii