Romanian Managers ajunge la 2.000 de membri si continua extinderea in offline


Comunitatea a inceput ca un grup de oameni de afaceri conectati prin intermediul platformei LinkedIn, dar s-a extins in zona evenimentelor de networking.

LinkedIn este un instrument care ne ajuta sa eficientizam, crestem si interactiona virtual in prima faza cu o retea de contacte din ce in ce mai extinsa”, spune Ciprian Trandafirescu, Managing Director la Kingstone Group.

Luna aceasta, grupul Romanian Managers a implinit un an de la infiintare si, incepand cu septembrie, vor fi organizate patru evenimente de networking in fiecare luna in Bucuresti si cate un eveniment in fiecare luna in Cluj-Napoca si Timisoara, se arata in comunicatul de presa.

Sesiunile de networking Romanian Managers au doua obiective majore. Primul este initierea a cat mai multor contacte de afaceri pentru largirea permanenta a bazei de potentiali clienti, angajati, colaboratori. Al doilea este prezentarea unor subiecte cu valoare adaugata pentru participanti, cu scopul de a creste eficienta in relatiile de afaceri si/sau de a obtine avantaje pentru membrii Romanian Managers.

Evenimentele sunt destinate antreprenorilor si directorilor de companii, directorilor de vanzari si Business Development, directorilor de resurse umane, profesionistilor in diverse domenii.

Primul eveniment de networking lansat de Kingstone a avut loc in primavara acestui an si pana acum au fost organizate zece astfel de evenimente in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii