Romanii au donat peste 17.000 euro in mai putin de o luna pentru proiectele care cauta finantare pe Sprijina.ro


    


Proiectele si cauzele inscrise de romanii cu initiativa pe Sprijina.ro, cea mai noua platforma de crowdfunding de pe piata locala, lansata la mijlocul lunii iulie, au strans, pana in prezent, fonduri de peste 17.000 euro.

Printre cele mai populare cauze care isi cauta, in continuare, sprijin pe platforma romaneasca de crowdfunding se numara si un lung metraj curajos, care abordeaza in premiera terorile din inchisoarea comunista de la Pitesti, cu Ion Caramitru in rolul pricipal, se mentioneaza intr-un comuniat de presa.

Potrivit reprezentantilor platformei de strangere de fonduri si promovare a autenticitatii romanesti, cauze din arii diverse, de la educatie, la sport, antreprenoriat, cultura sau CSR si-au cautat sustinatori si donatori pe Sprijina.ro. Suma totala generata de donatiile pe platforma in mai putin de o luna se ridica la peste 17.000 euro, in timp ce cauzele inscrise pe platforma au fost vizualizate de peste 50.000 de persoane.

In prezent, platforma numara 20 cauze active, peste 600 de utilizatori, din care 31 sunt ONG-uri, si circa 310 de donatii realizate. Valoarea medie a donatiei de pe Sprijina.ro se ridica la 245 de lei.

Cea mai populara cauza de pe Sprijina.ro, activa pana pe 21 august, este filmul ” Herman - Omul din spatele terorii”, lung metraj romanesc, cu Ion Caramitru in rolul principal, care abordeaza  controversatul experiment din inchisoarea Pitesti, in anii 1942 - 1954, din perspectiva tortionarului. Aceasta a atras fonduri de peste 23.000 de lei in aproximativ  4 saptamani si a fost vizualizata pe platforma de peste 13.000 de persoane.

Sprijina.ro este un proiect 100% romanesc, dezvoltat de o echipa de antreprenori si specialisti cu expertiza in online, web developement, promovare si fundraising.

Platforma acopera, in prezent, 28 de categorii de cauze/proiecte, de la antreprenoriat, la educatie, cultura, sport, mediu sau calatorii si este dedicata atat initiatorilor cauzelor, care beneficiaza de consultanta si know how-ul echipei Sprijina.ro in construirea, publicarea si promovarea proiectului, cat si celor care doresc sa sustina financiar si moral cauzele sau proiectele de interes.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii