Romanii care isi comanda mancare printr-un dispozitiv mobil prefera hamburgerii, pizza sau mancarea chinezeasca


    


Tot mai multi romani prefera sa-si comande pranzul sau cina online, de pe smartphone sau tablete, iar cele mai des intalnite feluri de mancare alese de pe dispozitive mobile sunt, in ordine: hamburgerii, pizza, mancarea chinezeasca, fast-food-ul si mancarea traditionala, reiese din datele platformei de comenzi de mancare Foodpanda Romania.

Potrivit informatiilor Foodpanda, romanii s-au obisnuit sa comande constant de pe aplicatia de mobil, de cel putin trei ori pe saptamana, atat in jurul pranzului, de la birou, cat si seara, dupa 18:00, de acasa sau in drum spre casa.

Cei mai fideli utilizatori ai meniului de pe smartphone sunt bucurestenii (peste 70%), urmati de locuitorii oraselor Cluj-Napoca si Timisoara, toti cheltuind, in medie, aproximativ 52 de lei pe o comanda plasata de pe dispozitive mobile, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cu cat creste oferta de mancare in diversitate si calitate, cu atat consumatorii cauta cea mai simpla si directa metoda de a comanda preparatele preferate. Iar marele avantaj al aplicatiei mobile este ca o ai oricand la tine, fie ca esti in drum spre casa si vrei sa iti ajunga mancarea pe masa calda, imediat ce ajungi si tu acasa, fie ca nu ai acces imediat la un desktop sau pur si simplu nu vrei sa-ti deschizi calculatorul sau sa initiezi la telefon o discutie cu un restaurant”, declara Radu Balaceanu, Country Manager Foodpanda Romania.

In primele 6 luni ale anului, peste 55% din totalul comenzilor inregistrate de Foodpanda in Romania au fost realizate de pe aplicatia de mobil, obiectivul fiind ca, pana la finalul lui 2015, rata de comenzi din aplicatie sa ajunga la 70%.

Foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 450 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii