Romanii dau mai multi bani pe mancare in 2015: comanda medie pe online a crescut la 15 euro


     

Anul trecut, comanda medie de mancare plasata online s-a situat la 10 euro, arata datele platformei online de comenzi de mancare foodpanda.ro.


Potrivit reprezentantilor foodpanda Romania, cosul mediu plasat online in ianuarie 2015 este cu 50% mai mare fata de media celui inregistrat anul trecut, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. Comanda medie foodpanda.ro se ridica la 15 euro incepand din noiembrie 2014 si se mentine la inceputul anului, reprezentantii companiei estimand ca va inregistra un trend crescator pe parcursul anului.

In ceea ce priveste preparatele preferate de clientul online din Romania, acestea sunt, preponderent, din bucataria internationala. Cele mai multe comezi online pe platforma foodpanda vin din partea bucurestenilor, urmati de clujeni si de timisoreni.

Odata cu cresterea numarului de restaurante din platforma si a increderii in comenzile online de mancare, romanii si-au extins si preferintele culinare, au inceput sa aleaga inclusiv preparate mai deosebite, fapt care se regaseste in cresterea valorii medii a comenzilor”, spune Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 350 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati si Sibiu.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii