RTC investeste 1,5 mil. euro intr-o noua franciza


Rafar, divizia de fashion a RTC Holding, a preluat recent drepturile de franciza pentru brandul canadian Aldo, precum si cele cinci magazine Aldo si Aldo Accesorii, existente in Romania.

Pe langa Romania, Rafar a preluat drepturile de franciza si pentru Moldova, se arata in comunicatul de presa.

Cautam sa ne completam portofoliul de francize cu un brand premium de pantofi, iar Aldo este lider mondial pe acest segment", spune Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Ea a mai adaugat ca reprezentantii Aldo au avut de ales intre cinci sau sase companii cu experienta si know-how de pe piata locala.

Suprafata de vanzare a celor cinci magazine din Romania este de 600 mp. Acestea sunt situate in centrele comerciale Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City si Polus Center.

Aldo este prezent pe piata din Romania din mai 2007. Retaua Aldo cuprinde aproximativ 1.200 de magazine proprii in Canada, Statele Unite, Marea Britanie si Irlanda si circa 300 de magazine in sistem de franciza in intreaga lume.

Rafar mai detine francizele pentru marcile Debenhams, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz , Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii