RubinShop.ro: romanii prefera ambalajele din carton pentru bijuterii


     

Lansat in iunie 2012, RubinShop.ro, magazin online B2B cu ambalaje si accesorii pentru bijuterii, a cunoscut o crestere constanta in cei trei ani de existenta, atat din punct de vedere al produselor comercializate, cat si din cel al clientilor.

Cea mai solicitata gama de produse este cea a cutiutelor de carton, aceste produse aflandu-se in top si in anul precedent.

In ultimul an, RubinShop.ro a ajuns la un total de 960 de utilizatori inregistrati pe site, ceea ce reprezinta o crestere de 20%, de la 800 utilizatori in anul precedent. 45% din numarul total de utilizatori inregistrati sunt  clienti activi, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei.

"Ne dorim sa pastram acest ritm constant de crestere si vom continua sa investim in produse cu un raport calitate-pret bun si sa cream oferte atractive pentru clientii nostri. De asemenea, vom pastra sistemul de gestionare a stocurilor care ne permite sa livram in cel mai scurt timp posibil produsele oriunde in tara si chiar peste hotare, in tari precum Republica Moldova, Italia, Germania etc.", spune  Florin Pantelimon, Managing Partner si Administrator Rubin 2000, companie ce detine site-ul Rubinshop.ro.

Valoarea medie a cosului de cumparaturi s-a pastrat la acelasi nivel din anul anterior: 300 lei.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii