Rustler Romania estimeaza o cifra de afaceri de peste 2,5 milioane euro in 2017


    


Rustler Romania, sucursala Rustler Group - Austria, furnizor de servicii imobiliare prezent de peste 80 de ani in Europa, aniverseaza cinci ani in Romania si anunta afaceri in crestere pentru 2017, ajungand la peste 2,5 milioane euro, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cresterile companiei provin in mare parte din serviciile de Property si Facility Management oferite clientilor din sectorul cladirilor de birouri de clasa A si B, urmate de clienti din sectoarele logistic, industrial, retail si sectorul medical privat.

Implementarea procedurilor grupului din care facem parte, alinierea acestora la cerintele si normele legale din Romania, crearea unei echipe eficiente, cresterile de business anuale au fost principalele realizari in cei cinci ani de activitate pe plan local, care ne-au ajutat sa administram in prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 mp de proprietati imobiliare. Printre clientii din portofoliu se numara: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, Vastint, CITEC Immobilien, Iveco Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon”, spune Daniel State, Managing Director Rustler Romania.

In prima jumatate a acestui an, Rustler Romania a securizat contracte noi oferind servicii de Property si Facility Management pentru cladiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial si logistic de 65.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a tarii, dar si centre comerciale de 25.000 mp.

Rustler Romania isi propune un plan investitional pana in anul 2020 care va presupune dezvoltarea echipei, training-uri si scolarizare pentru angajati, achizitii de echipamente si investitii in certificari, dar si infiintarea de noi sucursale in orasele principale ale Romaniei.

In ceea ce priveste evolutia pietei, Daniel State considera ca “este ascendenta, piata se educa din ce in ce mai mult si mai rapid. Exigentele cresc, ceea ce ne motiveaza sa mentinem standardele calitatii tot mai sus. Partenerii nostri incep sa inteleaga necesitatea unor servicii de Property si Facility management calitative. Beneficiarii au inceput sa discute si sa investeasca in aspecte legate de mentenanta preventiva, inca din stadiul de proiectare al cladirilor, concept pe care il aplicam tot mai mult si in Romania”.

Rustler Romania este sucursala Rustler Group, cu o traditie de peste 80 de ani pe piata imobiliara din Europa. Grupul Rustler are o cifra de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, o valoare estimata de 10 miliarde de euro de active in administrare si peste 500 de angajati. in Romania, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro in 2016, avand in prezent o echipa de 90 de angajati.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii