S-a deschis Coffice - cafenea si birou pentru antreprenori, frelanceri si consultanti


Conceptul a fost lansat de Young Proffesionals Club si a fost inaugurat in Bucuresti, la inceputul acestei saptamani.Coffice este o imbinare intre spatiu destinat birourilor, cu cel de cafenea selecta, oferind astfel antreprenorilor, freelancerilor si consultantilor posibilitatea sa-si desfasoare atat activitatile profesionale, cat si recreative sub acelasi acoperis, se mantioneaza in comunicatul de presa.

"Coffice este un spatiu de coworking pentru antreprenori, consultanti si freelanceri, in care atmosfera primitoare si comunitatea creata ajuta la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid si al unui business de succes", declara Dragos Barbalata, presedinte Young Profesionals Club.

Practic, oamenii de afaceri aflati la inceput de drum, care nu dispun deocamdata de birouri proprii, isi pot stabili intalnirile cu partenerii de afaceri in interiorul Coffice.

Noul loc de intalnire pentru antreprenori este amenajat intr-o vila de 400 mp care detine o sala de conferinte, o sala de meeting, precum si cateva separee pentru intalniri de business.

Sala pentru coworking are 70 mp in care pot incapea in jur de 30 persoane in acelasi timp. In plus, spatiul dispune si de o bucatarie pe care membri o pot folosi pentru a-si pregati anumite meniuri personalizate, in functie de scopul intalnirii de afaceri.

La etaj, este amenajata cafeneaua propriu-zisa. Pe timpul verii, clientii pot sa-si petreaca timpul dedicat intalnirile cu clientii si cu partenerii de afaceri in aer liber, intr-o curte interioara care se intinde pe o suprafata de 60 mp.

"Coworking-ul este un trend care este in crestere atat la nivel mondial, cat si in Romania. Studiile despre spatiile de coworking arata ca 30% din veniturile intreprinzatorilor sunt generate de reteaua din spatiul in care lucreaza", se specifica in comunicatul Young Professionals Club.

Accesul in cadrul Coffice se face pe baza unui abonament lunar, astfel: 99 de euro - full time, 59 de euro - part time si 9 euro - o zi.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii