S-a deschis The HUB Bucharest, spatiu de afaceri pentru freelanceri si antreprenori


Spatiul este un proiect initiat de roPot, care va gazdui in jur de 150 de membri (frelanceri si antreprenori) din zona inovatiei sociale, cat si angajati ai ONG-urilor si organizatiilor care conduc activitati cu impact social pozitiv.


 

"The HUB Bucharest isi propune sa sprijine si sa amplifice business-urile, organizatiile si proiectele de inovatie sociala din Romania”, precizeaza organizatorii proiectului intr-un comunicat de presa.

Situat in imediata aproiere a Centrului Istoric, are o suprafata de 290 mp, cu functionalitate de spatiu de lucru, de intalniri si de evenimente. Toate variantele de abonament includ acces la internet wireless, imprimanta multifunctionala, bucatarie, cabine pentru telefoane private sau skype-calls si lounge.

"Cei implicati in proiecte sau business-uri care isi propun sa dezvolte o solutie sustenabila la problemele societatii noastre au acum o alternativa eficienta la lucratul de acasa sau din cafenele” mai spun organizatorii.

The HUB Bucharest ofera variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecarei categorii de profesionisti. Cel mai mic abonament (HUB Connect) include 5 ore/luna de folosire a spatiului, iar cel mai mare (HUB Unlimited) permite folosirea full-time a tuturor facilitatilor spatiului, cat si participarea nelimitata la evenimentele organizate.

Pe langa spatiul comun de lucru, The HUB Bucharest organizeaza si evenimente de networking, invatare, incubare si dezvoltare, atat pentru membrii sai, cat si pentru alti profesionisti din domenii conexe cu inovatia sociala (CSR, HR, comunicare sociala etc.).

Spatiul The HUB este de asemenea disponibil pentru inchiriere de catre non-membri, pentru intalniri, workshop-uri sau alte evenimente.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii