S-a lansat agentia de comunicare PRbeta Agency


In ultimii trei ani, PRbeta a organizat evenimente dedicate specialistior in comunicare, companiilor si studentilor interesati de acest domeniu.

 

Am facut un pas firesc spre o noua etapa a dezvoltarii noastre. Suntem acum o agentie timisoreana de relatii publice, independenta, formata dintr-o echipa tanara, la curent cu tot ce se intampla pe piata nationala si internationala”, se mentioneaza in comunicatul de presa.

PRbeta si-a inceput activitatea in anul 2011, cand au organizat prima editie a Conferintei Regionale de Comunicare, desfasurata in Timisoara. In jurul PRbeta s-au dezvoltat mai tarziu proiectele PRbeta Talks, workshop-urile PRbeta si Timisoara Brands Tour.

Agentia este condusa de Oltea Zambori si Cristina Putan, Managing Partners, si se bucura de sprijinul investitorului Stefan Szakal, fondatorul X3, [e-spres-oh] si Ctrl-D, in calitate de Business Advisor. Din echipa PRbeta Agency face parte din Alexandra Palconi, Project Manager.

Agentia are in portofoliu peste 20 de branduri ale unor companii care au fost implicate in evenimentele organizate de PRbeta in ultimii ani.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii