S-a lansat Naked PR - serie de workshopuri de strategie in PR


Gandit ca un “laborator”, conceptul Naked reuneste profesionisti si inovatori din comunitatea de PR, pentru a dezbate diverse aspecte si provocari din industria relatiilor publice.

 

Seria de workshopuri din aceasta toamna acopera domenii precum: Business PR, Fashion PR, Celebrities PR si Cultural&Arts PR, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Proiectul se adreseaza atat profesionistilor din domeniu, cat si aspirantilor, angajatorilor sau pasionatilor de PR.

Speakerii din cadrul workshopurilor Naked PR sunt specialisti care au confirmat in domeniile lor si care vor prezenta diferite resurse si instrumente de lucru inovatoare, precum si sfaturi legate de industria relatiilor publice.

Workshopul de Business PR va fi sustinut de Mirela Bucovicean (fondator Molecule F); gazdele celui de Fashion PR vor fi Ana Bucur (Brand Manager Gucci Romania) si Noemi Revnic (PR The Place); workshopul de Celebrities PR va fi sustinut de Adelina Bortan (PR specialist, Prima TV); in cadrul workshopului de Cultural&Arts PR Anca Danila (PR Carturesti) va vorbi despre PR-ul de carte, librarie si evenimente de cultura urbana, Catalin Anchidin va vorbi despre PR-ul de film iar Irina Milenkovici si Suzana Vasilescu vor povesti despre PR-ul pentru galeriile de arta.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii