S-a lansat o noua versiune a portalului Finantare.ro


Prima versiune a fost lansata in urma cu noua ani. De atunci, site-ul furnizeaza informatii actualizate cu privire la diferite surse de finantare.Scopul principal al Finantare.ro este sa functioneze ca o punte de legatura intre solicitantii de finantare, pe de o parte, si finantatorii si firmele de finantare, pe de alta parte, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Site-ul ofera stiri si articole actualizate zilnic despre modalitatile de finantare, ghiduri privind fondurile structurale, finantarile nerambursabile, informatii privind alte posibilitati de finantare (credite, subventii, leasing).

In plus, site-ul are o sectiune speciala dedicata consultantei in finantari. In cadrul acesteia sunt publicate stiri cu privire la piata consultantei, un catalog al firmelor de consultanta in finantari si un serviciu de intermediere in afaceri.

Recent, Finantare.ro si-a schimbat si sigla. Aceasta pastreaza elementele de text de la varianta anterioara, dar are adaugat un element grafic nou: farul - pentru a simboliza reperul pentru organizatiile si persoanele fizice interesate de modalitatile potrivite de finantare.

Portalul este administrat de Arhipelago, o retea de website-uri care acopera sfere distincte de interes din mediul online: business si personal tools.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii