S-a lansat oficial proiectul comercial de lux Galerie Vendome


Acesta va fi amplasat in centrul Bucurestiului si va fi dezvoltat de grupul de firme Marvel, detinut de omul de afaceri Christian Popescu Strohlen.

Lansarea proiectului a necesitat o perioada de un an in care s-au facut studii de piata si fezabilitate, se arata in comunicatul de presa.

Constructia va fi o replica a cladirii de secol XIX care a existat pe acel teren, aflat in zona Calea Victoriei - Bulevardul Magheru, in vecinatatea Athenee Palace Hilton si Radisson SAS Bucharest.

Galerie Vendome va fi prima galerie dedicata in totalitate luxului, gazduind doar marci internationale consacrate pe segmente precum accesorii, moda, bijuterii, ceasuri. Inchirierea spatiilor nu va fi posibila decat dupa un atent screening, in asa fel incat sa existe garantia fezabilitatii marcii respective in cadrul Galerie Vendome. 

Galeria va fi inaugurata in toamna anului 2010, in prezent cladirea fiind in stadiul incipient al constructiei. Etajele superioare ale imobilului vor gazdui un hotel de 5 stele deluxe.

Consultanta pentru acest proiect a fost asigurata de CPP Management Consultants Ltd, singura companie central si est europeana de consultanta specializata in industria de lux.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii