S-a lansat Prodigy°, o agentie specializata in comunicarea online


Agentia va oferi consultanta pentru marile companii prezente pe piata romaneasca si le va sustine in creearea de campanii de comunicare prin new media.

Sub sloganul “The Buzz Makers”, agentia se lanseaza ca promotor al solutiilor inovative in mediul online, se arata in comunicatul de presa.

Noua companie isi propune promovarea unor servicii inedite dedicate atat firmelor mari, cu nevoi complexe de comunicare, cat si jucatorilor online si agentiilor de PR si advertising, ce cauta cele mai bune solutii online in proiectele lor.

Interesul pentru social media a crescut din partea tuturor jucatorilor din piata, fie ca vorbim de agentii de publicitate sau PR sau de clienti. Internetul incepe sa fie folosit de catre multi dintre acestia drept canal de comunicare cu publicurile relevante, insă multe instrumente si tehnologii web 2.0 nu sunt indeajuns intelese pentru a fi folosite eficient”, a declarat Cristian Manafu, co-fondator al Prodigy°.

Serviciile oferite de Prodigy° reflecta pozitionarea sa drept consultant si promotor al comunicarii prin new media: Online Reputation Management & Monitoring, New Media Relations, Blogging Events, Blog Coaching, Social Media Presence, Blog Marketing, Customer Engagement, Online Pressrooms, Custom Publishing.

In esenta contribuim prin serviciile pe care le oferim la deschiderea unei noi piete in serviciile de comunicare si intram pe un teritoriu neexploatat suficient pana acum. Nu ne pozitionam drept concurenti ai agentiilor deja existente, fie ele interactive, de publicitate sau PR clasice, ci mai degraba ca potentiali colaboratori, noi functionând ca un <plug-in> pentru zonele in care ii putem sustine si avem competente”, a adaugat Cristian Manafu.

Agentia porneste la drum cu o echipa permanenta de trei consultanti, carora li se adauga cativa colaboratori pentru proiecte punctuale si are deja in derulare proiecte de comunicare prin new media.

Fondatorii Prodigy° sunt Cristian Manafu, fost jurnalist de business timp de opt ani, in prezent Managing Partner la Evensys, Dorin Boerescu, un antreprenor cu peste 12 ani de experinta in piata romaneasca de comunicare, si Aela Cotabita, cu o experienta de cinci ani in comunicare.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii