SAP lanseaza o editie a platformei HANA ce poate fi descarcata gratuit


    


SAP, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, lanseaza editia Express a platformei in-memory SAP HANA. Este vorba despre o versiune simplificata, ce se poate descarca cu usurinta, fiind optimizata pentru o dezvoltare rapida a aplicatiilor bazate pe date din surse multiple, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Astfel, companiile mici si mijlocii au acces la o platforma de gestionare a datelor si dezvoltare de aplicatii care a fost in mod traditional utilizata de catre organizatiile mari.

"Economia digitala le impune companiilor sa fie extrem de agile in a obtine insight-uri valoroase din orice tip de date, indiferent ca sursa lor este una interna sau din afara organizatiei. Noua versiune, care este gratuita si usor de descarcat, le permite dezvoltatorilor romani sa creeze aplicatii de ultima generatie, performante, solide, pe baza limbajului de programare ales de ei. Astfel, acum, specialistii nu mai sunt nevoiti sa gestioneze infrastructuri IT complexe", spune Vlad Stanescu, Platform Solutions - Business Development Manager - SAP Central and Eastern Europe.

Aceasta versiune noua ofera dezvoltatorilor acces la platforma SAP HANA pentru a crea aplicatii pe propriul laptop/desktop sau in cloud. De asemenea, acestia au acces la tutoriale, exemple de cod, precum si la comunitatea de specialisti creata deja in jurul platformei.

Lansarea vine totodata in intampinarea cererii in crestere de pe piata muncii pentru dezvoltatori cu competente SAP HANA.

Noua versiune permite accesarea gratuita pentru inceput a unei selectii de functii extrem de folositoare, de pe calculatorul personal sau in cloud. Dezvoltatorii pot utliza aceasta editie gratuita pentru a crea, testa si utiliza aplicatii care folosesc pana la 32 GB de memorie, sau pot face upgrade, pentru a avea acces la un spatiu mai mare.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii