Scoala de investitii pentru studenti


Asociatia Studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), organizeaza a opta editie a proiectului Investment School, prima scoala de investitii din Romania.

 

Proiectul a fost initiat in anul 2001, din nevoia de a oferi o pregatire suplimentara studentilor de exceptie interesati de investitiile in valori mobiliare, se arata in comunicatul de presa.

Investment School cuprinde o saptamana de traininguri in perioada 30 martie - 7 aprilie 2009 si doua luni de tranzactionare virtuala pe piata de capital in perioada 7 aprilie - 6 iunie 2009, unde se vor acorda premii in valoare de 5.000 de lei primilor trei participanti, in functie de profitul obtinut.

Printre invitatii proiectului se numara: Razvan Pasol (Presedinte Intercapital),  Anca Dumitru (Director General BVB), Leonard Visan (Director General SAI Investica), Tudor Dimofte (Project Manager la UBM). Acestia vor dezbate teme precum: Psihologia Investitorului, Analiza Fundamentala, Analiza Tehnica, Instrumente Derivate, Influenta Riscului Politic in Bursa, Venture Capital / Private Equity, Investitii pe Piata Imobiliara si multe altele.

Editia din acest an se va desfasura in incinta Bursei de Valori Bucuresti. Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.
Infiintata in anul 1998, VIP este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si formata exclusiv din studenti ai mai multor universitati din Bucuresti. Misiunea VIP este de a forma o comunitate de lideri, care sa isi aduca o contributie vizibila la transformarea mediului economic, politic si social din Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii