Scoli de afaceri internationale sunt in turneu la Bucuresti pentru a gasi candidati la MBA


Turneul Access MBA se va desfasura pe 10 noiembrie la Bucuresti cu scopul de a facilita accesul profesionistilor din mediul de afaceri la programele potrivite din cadrul unor scoli internationale de afaceri.

 

"In turneu sunt implicate peste 100 de scoli de afaceri care se opresc in peste 50 de orase, in fiecare an”, se spune in comunicatul de presa al Advent Group, organizatorul evenimentului.

Candidatii au oportunitatea de a se intalni cu directorii responsabili pentru admitere de la scoli de afaceri renumite, in cadrul unor intalniri fata in fata, personalizate.

Participantii la eveniment pot beneficia de indrumarile pe care consultantii profesionisti ai Access MBA si consilierii in materie de pregatire pentru testul GMAT le ofera in cadrul unor intalniri.

"Formatul one-to-one este noul standard pentru recrutarea absolventilor in randul scolilor internationale de afaceri de top”, spune Christophe Coutat, fondator si director executiv al Advent Group.

Turneul Access MBA implica scoli de top, precum: London Business School, Insead, IE Business School, IESE Business School, University of Chicago - Booth, IMD, Duke, Kellogg-WHU, HEC Paris, Chinese University din Hong Kong, Manchester Business School, Esade Business School, Cass, RSM - Erasmus, Hult International Business School etc.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii