Scolile de afaceri internationale cauta candidati pentru MBA, la Bucuresti


Turneul Access MBA, eveniment de educatie in domeniul afacerilor, va avea loc la Bucuresti, pe 21 aprilie, la Pullman Bucharest World Trade Center Hotel.In cadrul programului Access MBA, organizat de Advent Group, se stabilesc interviuri fata-in-fata, sub forma unor intalniri individuale  intre reprezentanti ai universitatilor din lumea intreaga si  potentiali candidati, care trebuie sa intruneasa o serie de criterii pentru a fi admisi, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Potrivit organizatorilor,  profilul candidatilor MBA asteptati sa se inscrie in program este urmatorul: experinta profesionala de minim de trei ani intr-o pozitie de middle management sau executiv intr-o companie, vorbitori de limba engleza la nivel avansat, care doresc sa lucreze in companii multinationale pe pozitiile internationale.   

Domeniile in care cei admisi vor face specializari sunt finante, consultanta, contabilitate, vanzari, IT, ingenerie, marketing si comunicare.

Formatul MBA individual pe care l-am creat cu 8 ani in urma a devenit noul standard al recrutarii absolventilor in scolile internationale de afaceri” declara Christophe Coutat, fondator si CEO al Advent Group.

Turneul Access MBA cuprinde universitati de prim rang, cum ar fi:  Cass, ESADE, IE, INSEAD, Kellogg-WHU, Manchester, RSM - Erasmus, University of Chicago - Booth.


Pasii parcursi pentru admiterea la un MBA
Intr-o prima faza, cei interesati de admiterea la o scoala internationala cu profil de business prin intermediul Acces MBA  trebuie sa se inregistreze online si sa ofere informatii despre profilul lor personal si profesional.

Toti cei inscrisi online care intrunesc criteriile de selectie cerute de scolile de afaceri, vor fi contacati personal prin e-mail si telefon de reprezentati ai Access MBA si li se va oferi consultanta gratuita privind programele MBA.

In ziua evenimentului, candidatii se intalnesc cu Directorii pentru admitere la MBA la intervale de 20 de minute. Participantii la eveniment pot beneficia de asemenea de sesiuni gratuite de orientare cu consultantii profesionisti ai Access MBA si cu consilierii pentru pregatirea testului GMAT.

startups.ro sprijina acest proiect in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii