Se apropie a doua editie a conferintei Freelanceri.ro


Cea de-a doua editie a conferintei Freelanceri.ro - "Tu esti o afacere!", organizata de Arhipelago, Fundatia Post Privatizare si Mosaic, va avea loc pe 17 februarie, la Cluj-Napoca.

Conferinta isi propune sa ofere informatii concrete despre cum un liber-profesionist poate deveni o afacere, precum si sa prezinte legatura dintre freelancing si antreprenoriat, se arata in comunicatul de presa.

"Nu este usor sa renunti la un loc de munca sigur, poate chiar unul de bugetar, insa noi stim ca este un moment extrem de favorabil sa te lansezi pe piata ca bun profesionist in ceea ce esti specializat si vrem sa spunem si altora aducand  exemple concrete de succes in freelancing", spune pentru startups.ro Gabriel Comorasu, Project Manager Conferinta Freelanceri.ro.

Printre speakerii prezenti la eveniment, precum si temele abordate de acestia, se numara Peter Barta - "Freelancing-ul ca afacere", Marius Ghenea - "Freelancer sau tranzitia de succes de la angajat la antreprenor", Serban Tiganas - "Arhitectul european - intre brand personal si corporatie".

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii