Se apropie cea de-a doua editie a Conferintei Finantare.ro


Organizat la Iasi, pe 7 aprilie, de Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare, evenimentul isi propune sa promoveze cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii.

In cadrul conferintei vor fi prezentate tendintele anului 2011, atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile, cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene, se arata in comunicatul de presa.

"Conferinta Finantare.ro este o sansa de dezvoltare a afacerii pentru intreprinzatorii in cautare de finantare, precum si pentru manageri de proiecte in cautare de dezvoltare profesionala. Conferinta este un moment excelent sa ne revedem partenerii, concurentii, furnizorii, sa aflam ultimele noutati din domeniul managementului de proiect si finantarilor", spune pentru startups.ro Marius Alexa, Project Manager Conferinta Finantare.ro.

Participantii la eveniment vor primi raspunsuri la intrebari precum: “Care sunt pasii de urmat pentru a demara o investitie cu fonduri europene?” sau “Cum sa implementam corect proiectele?”, avand in vedere problemele intalnite in practica, atat in accesarea fondurilor, cat si in implementarea proiectelor dupa ce acestea au fost castigate.

Printre speakerii prezenti la conferinta se numara Marius Ghenea - Presedinte FIT Distribution, Peter Barta - Director Executiv al Fundatiei Post Privatizare, Gabriel Mardarasevici - Business Angel, Gabriel Biris - Managing Partner, Biris Goran.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii