Se apropie o noua editie Good To Go


Evenimentul, gandit ca o scoala de afaceri pentru studentii cu spirit antreprenorial, va avea loc in perioada 11 - 16 aprilie, in Bucuresti.

Aflat la cea de-a saptea editie, Good To Go este un proiect Business Club, club al Asociatiei "Voluntari pentru Idei si Proiecte" (VIP) Romania, se arata in comunicatul de presa.

Good To Go isi propune sa aduca impreuna studenti cu spirit antreprenorial si sa-i puna in legatura cu oameni de afaceri de succes ai momentului, atat din Romania, cat si din strainatate.

Printre invitatii care au confirmat deja prezenta in cadrul evenimentului de la Bucuresti se numara: Valeriu Nistor - CEO Soar Management, Radu Tudorache - Owner, M Grup, Peter Oostveen - fondator Drosa,  Bogdan Popescu - Head of Strategic Projects Management la Metro si Alexandru Zodieru - Managing Partner la Cult Market Research.

La sfarsitul fiecarei zilei, studentii vor lua parte fie la un workshop, fie la un studiu de caz, cu scopul de a pune in practica ceea ce s-a discutat in ziua respectiva. Printre temele dezbatute pe parcursul evenimentului se numara: Trends/Emerging Markets, Business Strategies, Investors, Branding.

In final, studentii vor participa la o simulare de business din partea Contrast Management Consulting, unde vor putea pune in practica informatiile acumulate pe parcursul seminariilor.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 5 aprilie, dupa care vor urma interviurile de selectie a participantilor.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii