Se apropie prima editie a programului Dream Big


Organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER), Dream Big isi propune sa incurajeze studentii care doresc sa evolueze in domeniul afacerilor, cu ajutorul a mai multi oameni cu functii de conducere din mediul de business romanesc.

Prima editie a Dream Big se va desfasura pe mai multe etape, se arata in comunicatul de presa.

Pe 23 noiembrie va fi organizata conferinta Big Talk, care va avea loc in incinta Muzeului National de Arta Contemporana din Bucuresti. Invitati sa vorbeasca in cadrul conferintei despre povestea si reusita lor in afaceri vor fi Alin Burcea - CEO Paralela 45, Marius Ghenea - CEO PC Fun, Sorin Mindrutescu - CEO Oracle, si Wargha Enayati - CEO Centrul Medical Unirea.

In seara aceleasi zile, la Dream Coffee, studentii vor putea purta discutii intr-un mediu informal cu Tincuta Baltag - Director General Fundatia Dinu Patriciu, Calin Fusu - CEO Neogen, si Vlad Stan - Fondator Vlad Stan & Partners.

Pe 24, 25 si 26 noiembrie, va avea loc Big Practice, o sesiune de traininguri pe Leadership, Personal Branding si Public Speaking, sustinute de Iulian Olariu, Paul Olteanu si Bogdan Grigore.

In perioada urmatoare, participantii care se vor implica cel mai mult si care isi vor manifesta interesul in cadrul trainingurilor vor intra intr-un program de coaching/mentoring care se va derula pe durata a doua luni. Mihaela Feodorof, Radu Petrea, Tincuta Baltag si Wargha Enayati ii vor ajuta pe cei selectati sa inteleaga cat mai bine cerintele mediului de business din Romania. De asemenea, studentii vor avea posibilitatea sa stabileasca impreuna cu cei patru o directie pe care sa o urmeze in viitor, beneficiind de sprijinul lor si al echipei Dream Big pentru a ajunge acolo.

Potrivit reprezentantilor ASER, Dream Big isi propune sa devina un instrument de incurajare a studentilor din domeniul economic in dezvoltarea viitoarei cariere, sau chiar in deschiderea propriei afaceri.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii