Serile ABC: seminarii despre afaceri, management si finante


Evenimente sunt organizate de ABC Training Consulting si reprezinta o serie de intalniri profesionale si seminarii care sunt dedicate discutiilor despre afaceri.

"Participantii sunt antreprenori, manageri si specialisti din toate domeniile de activitate si se incurajeaza si se faciliteaza schimbul de opinii si experiente de business dintre participanti", spune Anda Racsa, Manager General la ABC Training Consulting.

Urmatoarele evenimente vor avea loc joi, 11 iunie, si joi, 18 iunie, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud din Capitala, intre orele 17.00 - 20.00.

Studiile de caz propuse pentru seminarul de saptamana aceasta sunt: Abordarea manageriala a costurilor, clasificarea si analiza costurilor fixe si variabile; Masuri de optimizare a costurilor: de unde reducem? cum si cand? Care sunt implicatiile asupra afacerii?; Determinarea nivelului minim al vanzarilor pentru care firma nu inregistreaza pierderi.

Pentru saptamana urmatoare, studiile de caz propuse sunt: Abordarea manageriala a bugetelor firmei; Cum elaboram bugetele firmei pe diverse scenarii de evolutie a afacerii? Cum folosim bugetele firmei ca monitorizam performantele afacerii?


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii