Servicii de salarizare si administrare personal pentru companii


Serviciile au fost lansate de compania VON Consulting si se adreseaza firmelor interesate sa externalizeze aceste responsabilitati.

Pachetele de servicii de salarizare oferite cuprind toate activitatile specifice precum: evidenta salariatilor pe punctele de lucru; procesarea salariilor in functie de zilele de lucru, concedii, absente; calculul ajustarilor de salariu (schimbari de bonusuri, deduceri, plati ale salariului in avans); intocmire state de plata in urma pontajului primit de la angajator; intocmirea si depunerea declaratiilor lunare etc, se arata in comunicatul de presa.

Serviciul de administrare personal acopera urmatoarele activitati: managementul documentatiei de personal; intocmirea contractelor de munca si inregistrarea acestora in termenul legal la ITM; intocmirea actelor aditionale la contractul de munca si inregistrarea acestora in termenul legal la ITM; intocmirea deciziilor de incetare a contractului de munca si inregistrarea acestora in termenul legal la ITM; intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara (bonus).

VON Consulting a fost infiintata in anul 2003, fiind o firma cu capital romanesc integral. Compania desfasoara activitati in recrutarea si selectia de personal in domeniile IT, financiar-contabil, administrativ, constructii, vanzari, precum si activitati de consultanta in resurse umane.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii