Serviciu pentru firmele care vor sa anunte online diverse lansari


Prodigy° si Pixels with Balls au anuntat astazi crearea site-ului AmLansat.ro, dedicat firmelor care vor sa anunte diverse lansari, prin intermediul platfomei de microblogging Twitter.

Proiectul ofera o platforma de comunicare complementara planului de comunicare traditional, implicand mediul online si avantajele oferite de utilizarea Twitter, se arata in comunicatul de presa.

Companiile interesate sa isi anunte cele mai recente activitati pot trimite rapid si gratuit anunturile respective prin intermediul Twitter. Odata ajunse pe Amlansat.ro, anunturile sunt apoi distribuite pe categoriile existente: produse, servicii, evenimente, auto, localuri, campanii, site-uri.

"Anul 2009 aduce cu sine o piata dinamica si atipica. Pentru a se mentine in topul preferintelor consumatorilor, companiile trebuie sa fie creative si eficiente in comunicarea externa. Proiectul AmLansat.ro s-a nascut din dorinta de a oferi firmelor un mijloc rapid, ieftin si viabil de comunicare a celor mai recente activitati ale companiei / brandului, utilizand Twitter ca platforma de propagare a informatiei. Pe Twitter putem gasi astazi toate publicurile relevante pentru o organizatie: presa, consumatori, clienti, furnizori etc, astfel ca pare naturala dezvoltarea unui astfel de proiect online", spune Cristian Manafu, senior consultant la Prodigy° si initiator al proiectului Amlansat.

Amlansat.ro foloseste anunturi de maximum 140 de caractere (limita impusa de Twitter). Chiar daca nu ofera spatiu pentru foarte mult text, cele 140 de caractere ofera cel putin titlul anuntului si un link relevant spre textul integral sau locul in care cei interesati pot afla mai multe despre lansarea respectiva (blog, site etc).

Prodigy° este o companie de consultanta in social media fondata in 2008. Pixels with Balls este o agentie  de web design si development din Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii