Sezonul 2015 de la Romexpo cuprinde sase expozitii organizate in premiera


    


Romexpo incepe noul an cu sase expozitii organizate in premiera: Primavara la Romexpo, Bucharest Pet Exhibition, Expo Sport si Agrement, Pastele la Romexpo, Mobila Expo si Auto Expo, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Programul de anul acesta debuteaza cu expozitia Primavara la Romexpo - Targ de bunuri de larg consum, organizata in perioada 27 februarie - 1 martie. Vizitatorii vor gasi in cadrul acestui targ cele mai variate cadouri pentru doamne si domnisoare si primele tendinte si noutati pentru primavara - vara din domenii variate, precum moda si frumusete sau decoratiuni interioare. 

Pentru persoanele active si dinamice, dar si pentru cei care isi doresc o schimbare a stilului de viata, ROMEXPO pregateste o Expozitie de articole sportive, echipamente si accesorii - Expo Sport si Agrement (12 - 15 martie 2015). Din oferta nu lipsesc articolele de imbracaminte si incaltaminte, echipamente sportive, articole de medicina sportiva si recuperatorie, suplimente nutritive si energizante, echipamente pentru petrecerea timpului liber sau pentru dotarea salilor de sport, iar pentru cei indrazneti oferte pentru sporturi extreme: parapanta, parasutism, windsurfing, scufundari, caiac, skijeturi, surfing, kiteboarding, windsurfing sau scufundari.

Intre 12 si 15 martie, au loc doua evenimente:  IMM Forum - Cel mai complex eveniment B2B adresat intreprinderilor mici si mijlocii, precum si editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, Romanian Nautic Expo -  Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii.

Finalul lunii martie este dedicat unor manifesari expozitionale traditionale. Astfel, in perioada 26 - 29 martie au loc: Construct Expo - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii; Ambient Expo - Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine; Romtherm - Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului; Antique Market - Targ de obiecte de arta si antichitati; Expo Flowers & Garden - Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit.

In completarea tematicii Construct Expo si Ambient Expo, al doilea eveniment in premiera, din perioada 26 - 29 martie il reprezinta Mobila Expo - Targ de mobila cu vanzare. In cadrul acestuia, participantii vor regasi o mare varietate de mobilier clasic, mobilier modern, canapele, fotolii, saltele, mobilier pentru spatii publice, dar si noi tendinte din industrie provenind de la cei mai importanti producatori si importatori de mobila din Romania.

Tot in perioada 26 - 29 martie, Romexpo introduce un alt eveniment nou: Pastele la Romexpo - Targ de bunuri de larg consum. Patru zile de cadouri, surprize si traditii vor astepta vizitatorii cu putin timp inainte de Sarbatorile de Paste.

Semestrul I continua cu Romenvirotec - Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului si Rommedica - Targ international de medicina si farmacie ( in perioada 22 - 25 aprilie).

La mijlocul lunii mai are loc editia de primavara a Denta - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara (14 - 16 mai), urmand ca la sfarsitul acestei luni sa aiba loc TIBCO - Targ international de bunuri de larg consum, KIDEX - Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii, dar si Autoexpotehnica - Expozitie internationala de componente si accesorii auto si Auto Expo - Expozitie de autoturisme, camioane si utilitare - eveniment in premiera. Toate acestea vor avea loc in perioada 28 - 31 mai 2015.

Pe durata desfasurarii fiecaruia dintre targurile si expozitiile Romexpo, vizitatorii vor beneficia de oferta bogata in ceea ce priveste bucatele traditionale si obiectele de artizanat, oferita de expozantii Targului de Produse Traditionale. 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii