ShopIT.ro intra in portofoliul FiT Distribution


Magazinul online va opera independent, alaturandu-se celorlalte magazine din grup - Pcfun.ro, ElectroFun.ro si 24PC.ro.

"Achizitia magazinului online ShopIT.ro reprezinta inca o etapa de dezvoltare a diviziei online a companiei FiT Distribution, dupa achizitia de la inceputul acestui an a domeniului 24PC.ro", spune Marius Ghenea, presedintele FiT Distribution.

Tranzactia presupune preluarea interfetei web existente, a logisticii, a bazei de clienti, a tuturor serviciilor post-vanzare pentru clientii existenti ai ShopIT.ro, a angajatilor, precum si a sediului actual, se arata in comunicatul de presa.

ShopIT.ro a fost infiintat in anul 2004 si este specializat in vanzari de produse IT&C. Anul trecut, magazinul online a inregistrat vanzari de aproximativ 4 milioane de dolari si un numar de aproape 40.000 de clienti.

FiT Distribution este o companie infiintata in anul 2002, ce comercializeaza produse IT&C, eletronice si electrocasnice. Compania opereaza divizia online formata din magazinele: PCfun.ro, ElectroFun.ro si domeniul 24pc.ro. Cifra de afaceri inregistrata de companie, in 2008, a fost de 54 milioane de lei.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii