SigmaNET.ro si-a redus costurile operationale cu aproximativ 40%, prin relocare


Noul sediu are o suprafata de 500 mp si reuneste toate departamentele companiei, impartite pana acum in doua sedii.

"Vazuta din perspectiva crizei, mutarea noastra poate parea putin prea scumpa. Insa am luat decizia aceasta tocmai pentru a reduce costurile operationale si pentru a putea optimiza fluxurile de servicii din interiorul companiei", spune Bogdan Socol, managing partner la SigmaNET.ro.

Pe langa spatiul destinat birourilor, in cadrul noului sediu SigmaNET.ro se gaseste un showroom de 200 mp, care permite expunerea a aproximativ 3.000 de produse, si un depozit de aproximativ 150 mp unde pot fi depozitate circa 6.000 de produse in stocul propriu.

"Inainte de aceasta mutare aveam de platit chiria pe doua sedii, unul comercial de 150 mp si unul de birouri de 80 mp, plus costurile de comunicatii dintre cele doua sedii. Acum practic am redus mult cheltuielile si avem toti oamenii intr-un singur loc", mai spune Bogdan Socol.

El precizeaza ca relocarea s-a facut in conditii mult mai avantajoase, in comparatie cu vechiul sediu, vorbind in termeni de chirie (n.red. - un cost mai mic pentru un spatiu de patru ori mai mare) de vizibilitate si de echipa.

Cu 14 ani de experienta in retailul de IT&C, SigmaNET.ro are in oferta aproximativ 20.000 de produse.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii