SimPlus, cifra de afaceri in crestere cu cel putin 15% in 2010, fata de 2009


Potrivit reprezentantilor companiei, cifra de afaceri inregistrata de SimpPlus anul trecut a fost de cinci milioane de euro, in crestere cu 150%, comparativ cu 2008.

Din ponderea cifrei de afaceri inregistrata anul trecut, interactivitatea prin sms a reprezentat 50%, se arata in comunicatul de presa.

In 2009, SimPlus a intrat pe cinci piete externe, devenind dintr-un jucator local unul regional. Tarile in care compania si-a extins activitatea si a oferit servicii sunt Moldova, Italia, Bulgaria, Spania si Turcia. In 2010, tarile vizate pentru extindere sunt Azerbadjian si Cehia.

Toate pietele externe pe care SimPlus este prezenta prin parteneriate cu operatori locali, au adus companiei circa 12 procente din veniturile realizate pe anul 2009 si au contribuit la profitul de aproximativ 600.000 de euro inregistrat de companie anul trecut.

In 2010 vreau sa investim in proiecte online cum ar fi site-uri si portaluri. Lucram sa lansam un portal pentru prescolari, construit exact pentru acest target, care sa ofere posibilitatea parintilor de a sti cat timp a petrecut copilul pe acel site, cu cine a vorbit  si la ce s-a uitat. In plus, vrem sa continuam sa dezvoltam switter.com, un serviciu prin care utilizatorii isi actualizeaza contul de twitter prin trimiterea unui SMS de pe telefonul mobil. Acest serviciu a fost lansat de noi la sfarsitul lunii iulie 2009. In prezent, switter.com are inregistrati  circa 2.000 de utilizatori, 70% dintre acestia fiind din Romania“, spune Dan Boabes, Ceo SimPlus.

SimPlus ofera o gama larga de solutii interactive, precum: solutii complete de afisare pentru televiziune, micropayment - abonamente la ziare, abonamente IPTV, jocuri de televiziune, solutii de dating, mobile content.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii