Simulare de business timp de o zi, in cadrul Leaders School


Participantii vor fi pusi in situatia de a construi modele de afaceri profitabile pe parcusul unei singure zile, sub indrumarea mentorului Dragos Anastasiu, fondatorul Eurolines.

 

Pe 10 august, Leaders School ii va provoca pe participanti sa gaseasca solutii inovative la problemele reale cu care se confrunta  oamenii de afaceri  in viata de zi cu zi, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Editia de anul acesta a Leaders School are loc in perioada 5 - 11 august, la Hotel Orizont din Predeal. Tinerii care doresc sa participe se pot inscrie aici.

Conform organizatorilor, rolul programului este acela de a-i stimula pe tinerii participanti sa  foloseasca notiuni de leadership personal si de echipa, precum si sa invate cum sa rezolve probleme de comunicare si coordonare.

"La editiile anterioare, viitorii lideri au muls vacute si au creat un nou brand de lapte, au produs si comercializat mici, turta dulce sau primul card turistic al Brasovului, si-au asumat rolul de fermieri sau manageri ai unei bacanii si au oferit brasovenilor piese de teatru originale sau plimbari in caleasca”, spun organizatorii.

Anul acesta, Leaders School aduce o premiera in program: simularea de business se va repeta la alegerea publicului care poate vota online.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii