Sistemul de marketing afiliat 2parale.ro se extinde


MarketOnline.ro, FloriLaBucuresti.ro si CaptainGo.com sunt primii furnizori care folosesc platforma pentru a-si promova produsele.

In prezent, avem in sistem trei furnizori si in jur de 80 de afiliati”, spune pentru startups.ro Radu Spineanu, antreprenorul care a lansat 2Parale.ro.

Incepand de saptamana aceasta, oricine poate sa isi creeze un cont de afiliat. In ultimele doua zile, au intrat in sistem aproximativ 50 de afiliati.

Furnizorii (magazinele online) din sistemul de marketing afiliat au acces la o noua modalitate de vanzare a produselor, iar afiliatii (publisherii) pot sa aiba o noua sursa de venit.

Prin intermediul unor unelte oferite de furnizor, afiliatii promoveaza pe site-ul lor diverse produse si servicii. Cand cineva cumpara un produs prin intermediul unui afiliat, furnizorul plateste un comision catre 2Parale.ro si catre afiliat.

Comisioanele oferite difera in functie de furnizor. De exemplu, MarketOnline.ro ofera 2% din vanzari pe o perioada nelimitata, FloriLaBucuresti.ro ofera 10% din vanzari pe o perioada de sase luni si CaptainGo.ro ofera 5% din vanzari pe o perioada de sase luni.

Suntem in discutii cu alti furnizori care vor intra in sistem anul viitor”, adauga Radu Spineanu.

Proiectul 2Parale.ro a fost lansat in Private Beta in vara acestui an si a fost testat impreuna cu furnizorul CaptainGo.com. Primul afiliat care a incasat un comision pentru vanzare in perioada beta a fost Tourismguide.ro.

2Parale.ro face parte din proiectele finantate in urma cu doua luni de catre SeedMoney.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii