Siveco lanseaza o noua solutie de Business Inteligence


Solutia Siveco Balanced ScoreCard a fost dezvoltata in scopul furnizarii de date si informatii structurate catre actionari si top-management.

In acest fel, soft-ul se transforma intr-un suport pentru luarea deciziilor si pentru castigarea de avantaj concurential, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Solutia dezvoltata de Siveco Romania utilizeaza si urmareste indicatorii principali de performanta care conduc la success, se mai arata in comunicat.

Conceptul de Balanced ScoreCard, pe care am fundamentat si noua solutie Siveco, se concentreaza pe realizarea si masurarea indicatorilor de performanta – KPI (Key Performance Indicators). Practic, oferim un soft ce poate gestiona, masura si urmari acei indicatori pe care beneficiarul ii considera vitali pentru afacerea sa”, spune Ciprian Neacsu, Technical Leader in cadrul Siveco Romania.

Conform studiilor de specialitate, mai mult de 50% din companiile din Fortune 100 si mai mult de 40% din companiile din Europa folosesc metologia Balanced Scorecard in implementarea si urmarirea strategiei.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii