SMEs How To - eveniment de business pentru antreprenorii si managerii din sectorul IMM


   

Participantii la conferinta organizata de publicatia Business Review pe 26 mai vor afla care sunt cele mai bune instrumente de eficientizare a afacerii.

Pentru al doilea an la rand, publicatia Business Review organizeaza SME’s How To, un eveniment dedicat sectorului IMM. Ca si la prima editie, evenimentul isi propune sa furnizeze managerilor, antreprenorilor, celor care detin o afacere sau sunt interesati sa investeasca, informatii proaspete si relevante pentru sectorul IMM-urilor, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Accesul la finantare, birocratia si lipsa unor programe de sprijin reprezinta doar cateva dintre provocarile cu care se confrunta proprietarii de afaceri mici si mijlocii.

Participantii la eveniment vor afla care sunt cele mai bune modalitati de finantare a afacerii, ce solutii moderne de reducere a costurilor pot folosi, precum si cum pot accesa fonduri europene sau burse guvernamentale create special pentru IMM-uri.

In cadrul sesiunilor de discutii, participantii vor afla si  informatii despre cele mai eficiente resurse de eficientizare a afacerilor: marketing, IT&C, fiscalitate si educatie.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la hotel Howard Johnson, si va reuni antreprenori, reprezentanti ai Guvernului si organizatii de suport pentru IMM-urile din sectorul public si privat. Alaturi de ei se vor afla si alte organisme intermediare de suport ce vor oferi din energia si ideile lor despre cum se poate imbunatati mediul antreprenorial din Romania.

Inscrierile la eveniment se fac online (completand formularul de inregistrare) sau trimitand un e-mail la adresa events [at] business-review.ro.

Utilizatorii startups.ro beneficiaza de o reducere de 10% din taxa de participare (pentru a beneficia de reducere, folositi codul "startups" la inscriere).

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii