SoftOne Romania anunta trei noi proiecte in Cloud pentru solutia Soft1 ERP


    


SoftOne Romania, furnizor de servicii ERP si Cloud, a incheiat trei noi contracte pentru implementarea solutiei Cloud ERP, cu Kronlift, Electro-Flux si Axa Service, care vor putea sa isi gestioneze mai eficient activitatile, oricand si de oriunde, urmand sa isi imbunatateasca productivitatea cu aproximativ 35%, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Solutia  Soft1 Cloud ERP este optimizata in totalitate pentru operarea in Cloud si este implementata cu suportul partenerilor locali din portofoliul SoftOne. Companiile vor avea acces rapid la functionalitati specifice pentru gestionarea eficienta a unui numar mare de clienti, a politicilor comerciale si a intregii game de produse si servicii.

Prin implementarea Soft1 Cloud ERP, cele trei companii vor beneficia de flexibilitate (pot alege functionalitatile dorite), costuri reduse (platesc pentru ce si cat folosesc), implementare rapida, securitate si mobilitate (solutia poate fi accesata de oriunde si de pe orice dispozitiv).

Soft1 Cloud ERP foloseste cele mai avansate servicii de tip Data Center ale Microsoft, beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, care asigura maximum de disponibilitate si securitate.

"Soft1 Cloud ERP automatizeaza procesele prin plasarea lor intr-un format util, care este standardizat si comun pentru intreaga organizatie, ajutand totodata intreprinderile sa creasca exponential. Aceasta solutie asigura o eficienta sporita si presupune o investitie financiara redusa. Serviciile sunt implementate rapid, iar sistemul poate fi utilizat intr-o perioada de timp mult mai scurta fata de durata unei instalari traditionale. Kronlift, Electro-Flux si Axa Service vor avea acum posibilitatea sa isi gestioneze activitatea de aproximativ patru ori mai repede decat inainte, prin unificarea tuturor proceselor de business pe o singura platforma. Suntem bucurosi sa le avem in portofoliul nostru", a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

Cu preturi incepand de la 50 de euro/luna, Soft1 Cloud ERP este disponibil in regim de abonament si nu necesita investitii suplimentare in software, licente de baze de date sau hardware. in abonament sunt incluse atat accesul la aplicatie, cat si serviciile de suport online si versiuni noi.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii