Spartan se extinde in Veranda Mall, cel mai nou centru comercial din Bucuresti


    


Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan continua procesul de extindere prin deschiderea unei unitati in recent inauguratul Veranda Mall. Spartan ajunge astfel la 28 de restaurante in toata tara: 11 proprii si 17 in sistem de franciza, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Investitia in noul restaurant este de 100.000 de euro, iar in primele patru zile clientii au cumparat preparate in valoare de 7.000 euro. Cifra de vânzari prognozata pentru primul an de activitate a Spartan-Veranda Mall este de 400.000 de euro.

Oborul este o zona cu traditie si cu o importanta comerciala ridicata, al carei specific il cunosc foarte bine, deoarece am lucrat cinci ani intr-un restaurant de aici. Obiectivul nostru este sa avem câte o unitate Spartan in fiecare mare centru comercial sau mall din Bucuresti, astfel ca, atunci când am fost remarcati in Sun Plaza si am primit, din partea companiei de servicii imobiliare CB Richard Ellis, propunerea de a intra si in Veranda Mall, am acceptat fara retineri. Am semnat contractul inca din 2014 si ne-am pregatit, eu si echipa mea, temeinic pentru acest eveniment”, a spus Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, francizatul Spartan pentru Veranda Mall.

Restaurantul ocupa o suprafata de 70 mp in zona de vizibilitate maxima a food-court-ului. in primele zile de functionare, Spartan Veranda Mall a fost vizitat de 1.500 de clienti, cifra obtinuta din numarul de bonuri eliberate la casa.

Vedeta meniului din Spartan Veranda Mall este souvlaki, un preparat ce contine toate cele cinci sosuri marca proprie, legume, carne rotisata, fara aditivi, cartofi prajiti in ulei de palmier si pyta din partea casei, pregatita pe loc.

SC Spartan Food Restaurante SRL, infiintata in anul 2014 si detinuta de Constantin Puiu, a primit franciza Spartan pentru restaurantele din Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake si Veranda Mall si are 60 de angajati in aceste patru centre comerciale. Planurile sale de extindere cuprind deschiderea a doua noi restaurante Spartan, in 2017, in zonele de nord si de vest ale Bucurestiului.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii