Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul "Tax & Finance Forum"


    


BusinessMark anunta organizarea celei de-a VII-a editii a "Tax & Finance Forum", eveniment ce va avea loc pe 26 - 27 aprilie 2017 la Hotel Radisson Blu, in Bucuresti. Forumul va reuni expertii in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factorii de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Romania.

Aceasta editie va include, in prima zi, o conferinta: doua sesiuni Tax Focus ce vor aborda principalele teme de Fiscalitate si CFO Roundtable. Cea din urma va dezbate subiecte precum: provocarile unui CFO in contextul economic global si romanesc, legislatia fiscala internationala si impactul asupra business-ului, bugetare si previzionare eficienta, construirea si consolidarea unui department financiar performant, CFO-ul si era digitala.

Cea de-a doua zi a evenimentului va oferi raspunsuri la aspecte fiscale de interes in cadrul unor seminarii sustinute de reprezentantii celor mai importante companii de consultanta: seminarul "Aspecte practice privind TVA si impozitarea companiilor", sustinut de Finexpert; seminarul "Impozite cu retinere la sursa" sustinut de PwC Romania; seminarul "Preturile de transfer, de la teorie la practica" sustinut de Deloitte Romania.

"Ne face placere sa organizam cea de-a saptea editie a forumului Tax & Finance de la Bucuresti, un eveniment cu traditie atat pentru noi, cat si pentru reprezentantii pietei fiscale. Anul acesta, ne propunem sa cream un front comun intre participanti si consultantii fiscali din companiile lider. Structura aleasa va include conferinte si seminarii tocmai pentru a facilita invatarea teoretica si practica la cel mai inalt nivel. In plus, in 2017 vom organiza acest proiect in mai multe orase din tara: Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara si Brasov", spune Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

Evenimentul "Tax & Finance Forum" se adreseaza directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici si contabililor, auditorilor, expertilor fiscali, analistilor financiari si consultantilor fiscali.

Forumul este organizat de BusinessMark alaturi de PwC Romania, Finexpet, Mazars Romania, TMF Group, PKF Finconta si Camera Consultantilor Fiscali.

Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office [@] business-mark [.] ro.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii